fbpx

Celostní výživové poradenství

Pomocí přístroje BICOM zjistím oslabené oblasti a poradím jak upravit stravu terapeuticky.

Celostní výživové poradenství

Nezaměřuji se na jeden konkrétní problém, ale řeším celé tělo včetně psychické a emoční roviny jako spojité nádoby. Hledám spojitosti potíží a příčin. Skládám mozaiku celostního pohledu na klienta. Zdravotní potíže řeším zjištěním nerovnováhy v těle a úpravou stravy, která podpoří oslabené oblasti.

Jak probíhá konzultace:

  • frekvenční testování potravinových intolerancí biorezonanční metodou
  • zjištění energeticky oslabených oblastí v těle a současně emočních tlaků vyvolávajících nerovnováhu
  • zhodnocení dosavadního životního stylu
  • doporučení výběru potravin a jejich úpravy posilujících energeticky oslabené oblasti a s nimi spojené emoce
  • doporučení změn životního stylu a strukturu jídelníčku podporující váš cíl
  • konzultační a terapeutický plán
  • v případě zájmu doporučení výživových doplňků a bylin

KDYŽ CELOSTNÍ ÚPRAVA STRAVY NESTAČÍ, PŘICHÁZÍ BIOREZONANCE

Biorezonance propojuje znalosti tradiční čínské medicíny, řízené detoxikace a kvantové fyziky. Jde o postup zjišťování nerovnováhy a odstraňování příčin problému v jednotlivých oblastech těla.

Diagnostikuje zátěže, blokády (včetně psychických a emočních) a příčiny vzniku řetězových chronických potíží, které pak s pomocí přístroje BICOM postupně odstraňuje. Řízenou detoxikací a odstraněním zátěží na biofyzikální úrovni má pak tělo možnost směřovat ke své přirozené rovnováze s vlastní autoregulací zdraví.

Kuchařka Snídaně pro celodenní pohodu

Kuchařka Snídaně pro celodenní pohodu

Dárky pro prvních 100 čtenářů:

  • dárkový poukaz na frekvenční testování nejčastějších potravinových intolerancí
  • voucher na jogurty od společnosti Rodopi

Kuchařka se soustřeďuje na posílení kvality trávení:

  • podpora zásadotvorných potravin v jídle a snížení překyselení těla
  • přítomnost bakterií mléčného kvašení
  • zařazení potravin a koření, které mají protizánětlivé působení
  • vyrovnaná hladina krevního cukru
  • kalorický příjem
  • a k tomu použití potravin energeticky podporujících oblast našeho středu

Celostní principy přípravy snídaní z úvodní, teoretické části jsou srozumitelně aplikovány v samotných receptech. Všechny recepty jsou zaměřené na podporu kvality trávení, energii a vitalitu.

Najdete v ní:

  • slané i přirozeně sladké snídaně, které působí celostně – podporují mentální a fyzickou rovnováhu
  • snídaně pro očistné dny a kalorickou restrikci
  • léčivé zeleninové vývary pro přerušovaný půst
  • snídaně pro milovníky vajec a jejich úpravy s celostními principy

Pro koho jsou celostní snídaně vhodné?

  • pro každého, kdo si váží svého zdraví a chce si ho dlouhodobě uchovat
  • pro zvýšení mentální i fyzické energie a vitality
  • pro podporu trávení jako základu přirozeného zdraví a imunity
  • pro přirozenou tělesnou váhu a s protizánětlivým působením
  • v případech oslabeného zažívání a potravinových intolerancí
  • jako nedílná součást přírodní léčby hormonální nerovnováhy

KALENDÁŘ AKCÍ

  • Snídaně pro celodenní pohodu, 19. 9. 2022, Festival Evolution, záznam zde
  • Emoce a naše nemoce, 17. 9. 2021, Festival Evolution, záznam zde
  • Celostní řešení příčin zdravotních potíží, 9. 4. 2021, Festival Evolution, záznam zde
  • Jak léčivou stravou budovat imunitu, 15.10.2020, v 18h, Dobříš, Obchůdek u Žofky
  • Snídaně pro celodenní pohodu, 19. 9. 2020, Festival Evolution, Výstaviště Praha
  • Jak léčivou stravou posílit kvalitu trávení, 10. 9. 2020, v 18 h, U Džoudyho, Praha
  • Jak léčivou stravou posílit kvalitu trávení, 3. 9. 2020, v 18 h, Dobříš, Obchůdek u Žofie
  • Hormonální nerovnováha víkend pro ženy 6 – 8.3.2020, Váňův statek, Pelhřimov
  • Léčivý víkend – hormonální balanc 22. – 24.11.2019, Tuněchodský mlýn, Stříbro
  • Jak snížit odpad potravin a přitom podpořit zdravé zažívání 25.9.2019, KC Kotlaska, Praha 8
  • Zdravé vaření s Nicole 6.7.2019, KC Kotlaska, Praha 8
  • Workshop jarního oběda 23.3.2019, KC Kotlaska, Praha 8
  • Výživa ve zralém věku, cyklus přednášek 11.10, 18.10, 25.10.2018, MÚ Horní Měcholupy
  • Workshop kvašení zeleniny, 8.9.2018, KC centrum Kotlaska, Praha 8
  • Restart těla a mysli 28. 4. 2018, KC Kotlaska, Praha 8